Politică

LIDERI din PSD Gorj, REACŢII după DEMISIA lui Prunariu

Claudiu Manta, Ovidiu Pungan și Romulus Bâldea sunt deranjați de criticile lui Mihai Prunariu la adresa liderilor PSD Gorj, Mihai Weber și Cosmin Popescu.

Directorul CS Pandurii a intrat în conflict cu șefii PSD Gorj după ce și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al organizației județene. Mihai Prunariu a acuzat că Mihai Weber și Cosmin Popescu sunt interesați doar să obțină noi mandate, de deputat, respectiv de președinte al Consiliului Județean Gorj. Claudiu Manta e deranjat că Mihai Prunariu și-a spus nemulțumirile în spațiul public, și nu la partid. Acum, se așteaptă ca Mihai Prunariu să plece din Partidul Social Democrat. Vicepreședintele PSD spune că orice plecare reprezintă o pierdere, însă formațiunea politică merge înainte.

Ovidiu Pungan spune că nu l-a mai văzut demult pe Mihai Prunariu “în Partidul Social Democrat”. Vicepreședintele PSD, primar al comunei Bălănești îi urează succes directorului CS Pandurii la viitoarea formațiune politică la care va pleca.

Romulus Bâldea nu înțelege de ce Mihai Prunariu le-a reproșat lui Mihai Weber și Cosmin Popescu că sunt interesați doar să obțină noi mandate de deputat, respectiv președinte al consiliului județean. “ Nu văd rostul acuzației. E normal ca pe liderii partidului să-i intereseze să aibă rezultate. E păcat că nu înțelege lucrul ăsta. Nu cred că hotărârea lui Mihai Prunariu de a pleca din partid e bună” , spune fostul primar al comunei Telești.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *