Politică

Liderul PNL Gorj, despre criticile primarului Romanescu: Are “ complexul Iordache”!

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal Gorj, senatorul Ion Iordache, este de părere că primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, suferă de “ complexul Iordache”.

Senatorul Ion Iordache a reacționat după ce primarul Marcel Romanescu a declarat că nu va fi niciodată “păpușă în mâna lui Iordache” și că nu-și va da demisia la comanda președintelui PNL Gorj. Liderul liberalilor gorjeni spune că Marcel Romanescu “se hrănește cu scandal” și nu vrea să fie părtaș la așa ceva. “ Nu știu de unde scoate toate lucrurile astea și dacă interesează pe cineva aceste lucruri. Singura concluzie la care am ajuns este că el are complexul Iordache. Nu s-a pus problema să fie păpușa cuiva. Singura solicitare este să-și ducă la îndeplinire mandatul, atât îi cerem. Nu s-a pus problema de altceva. Este caracteristic dumnealui și știe toată lumea că se hrănește cu scandal. Caută mereu scandal. Eu nu vreau să intru în acest joc al dumnealui, pentru că nu ăsta este scopul meu. Avem foarte multe lucruri de făcut, multă treabă. Îmi este rușine să spun că are legătură cu noi, mă opresc oamenii pe stradă și mă roagă să-i scap cât mai repede de el. Eu le spun să avem răbdare, încerc să îi iau apărarea. Eu încerc să ajut. În niciun caz nu vreau să fiu părtaș la genul ăsta de scandaluri pe care încearcă să le creeze”, a afirmat președintele PNL Gorj.

Marcel Romanescu a mai spus că speră ca Iulian Popescu, viitorul prefect de Gorj, să nu fie ”un cal troian” în Prefectura Gorj. Ion Iordache susține că primarul Târgu-Jiului ar vrea să mențină o stare de scandal pentru ca “târgujienii responsabili” să nu se prezinte la vot în alegerile din 2024.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *