Politică

Primarul Romanescu, mesaj pentru președintele PNL Gorj: Nu voi fi niciodată păpușă în mâna lui!

Primarul liberal al municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, îi transmite președintelui PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, că nu va demisiona niciodată din Partidul Național Liberal la comanda sa.

Marcel Romanescu continuă tirul criticilor la adresa lui Ion Iordache, după ce liderii PNL Gorj au dizolvat organizația municipală și l-au schimbat din funcția de președinte, poziție pe care a fost numit interimar vicepreședintele organizației județene Iulian Popescu. Primarul liberal al Târgu-Jiului acuză că actuala conducere a PNL Gorj încearcă să pună mâna pe baza de date a fostei organizații municipale din care ar face parte 700 de membri. “ Știu că îi doare foarte mult pe cei 700 pe care-i aveam în baza de date. Când a fost dizolvată această organizație, presupun că ăsta a fost unul dintre motive: că nu le pun la dispoziție baza de date. Niciodată nu o să aibă acea bază de date. Baza de date este sufletul nostru. Oamenii ăia fac parte dintr-o mare echipă și nu vor să fie expuși în situația de astăzi de la PNL. Vor să rămână alături de noi. Au adeziuni, dar acele adeziuni nu vor fi predate niciodată domnului Iordache. Președintele PNL e domnul Iordache, prim-vicepreședinte este finul dumnealui, Robert Filip, al doilea prim-vicepreședinte este doamna Cristina Cilibiu, iar secretar general este șefa de cabinet a domnului Iordache. Despre ce discutăm? Discutăm de un partid liber, democratic? În Biroul Politic Județean se cântă pe o singură voce: Ion Iordache. Restul mânuța sus!”, aspus edilul.

Rămâne în PNL până la sfârșitul mandatului de primar

Marcel Romanescu spune că nu va fi niciodată păpușă în mâna lui Iordache și că nu-și va da demisia la comanda senatorului. “Sunt convins că și Vîlceanu și Iordache și-ar fi dorit să-mi dau demisia de 100 de ori. Nu o să-mi dau demisia. Ion Iordache vrea să se întâmple ce s-a întâmplat și la Turceni. Își dorește o păpușă pe care s-o poată controla. Nu voi fi niciodată păpușă în mâna lui Iordache. Nu-mi dau demisia la comanda lui Iordache. Dacă-mi voi da vreodată demisia va fi din motive pe care mi le pot justifica. Eu vreau, în primul rând, să-mi termin acest mandat de primar, așa cum l-am început sub sigla Partidului Național Liberal”, a precizat primarul Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *