Politică

LISTA PNL pentru CL Târgu-Jiu. Care sunt PERSOANELE care vor prinde LOCURI

Mare parte din consilierii municipali ai PNL de la Târgu-Jiu nu se vor mai afla în nouă echipă cu care Marcel Romanescu vrea să vină în fața electoratului în alegerile locale din luna iunie.

În cadrul organizaţiei municipale a PNL Târgu-Jiu, au început discuţiile privind realizarea listei de consilieri municipali. Secretarul general al PNL Târgu-Jiu anunță că, în jurul datei de 1 aprilie, va fi finalizată. Bogdan Bejinaru a precizat că lista de consilieri locali va fi una „pestriță”, compusă din oameni din societatea civilă și specialiștii în diverse domenii de activitate. Secretarul general al PNL Târgu-Jiu va ocupa şi el o poziție pe lista de consilieri locali. E convins că în urma alegerilor locale Partidul Național Liberal va obține cel puțin 9 posturi de aleși municipali.

Bobu: Lista trebuie formată din oameni din cadrul PNL

Nicolae Bobu spune că, potrivit statutului PNL, actualii consilieri municipali ar trebui să aibă întâietate pe liste pentru noi mandate. Alesul local afirmă că pe lista de consilieri locali ar trebui puși juriști și economiști, oameni care cunosc legea. Nicolae Bobu este convins că se afla pe noua listă de consilieri municipali ai PNL. Avocatul se laudă că a avut vizibilitate în acest mandat. Bobu ar vrea ca lista de consilieri locali să fie compusă din oameni din cadrul partidului, alcătuită din profesioniști. În plus, spune că ar trebui dezbătută și aprobată în cadrul Biroului Politic Local al organizației municipale.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *