Ultima oră

Loc de muncă plătit cu 7.900€ / lună. Unde trebuie să mergi?

Locurile de muncă bine plătite sunt cele mai vânate, atât în țară cât și în străinătate. Însă nu sunt ușor de obținut. Cele mai multe necesită experiență în domeniu și cel puțin o limbă străină.

Trebuie să se informeze bine înainte de a pleca din țară pentru a nu avea experiențe neplăcute. Cei care reușesc să se angajeze peste hotare spun că sunt mulțumiți de condițiile de muncă.

Loc de muncă plătit cu 7.900 € / lună. Se cere experiență în domeniu. Unde trebuie să mergi?

O companie olandeză a anunțat pe o platformă de recrutare că angajează sudori cu experiență.

”Oferim muncă stabilă pentru sudori TIG cu experiență în hala de producție din zona Noord Brabant, sudăm în principal țevi din oțel inoxidabil cu perete dublu (90% din suduri) și piese de linii de producție și mașini pentru industria alimentară.

Un amestec de Ar+H2 este utilizat ca gaz de sudare. Cerința este experiența anterioară în industria alimentară sau în industria farmaceutică, cu accent pe țevi din oțel inoxidabil cu pereți subțiri – 1,5 mm, 2 mm.

Posibilitate de ore suplimentare, până la 54 de ore pe săptămână”, se arată în anunț.

Doar că jobul nu este atât de ușor de ocupat, deși mulți români sunt calificați pentru acesta. Este necesar să vorbești engleză, germană sau olandeză cel puțin la nivelul B1 și mai sus, ai nevoie de certificat VCA sau SCC (se poate face și în NL), propria mașină, experiență în sudarea țevilor din oțel inoxidabil cu pereți subțiri.

Angajatorul oferă contract olandez și multe alte beneficii, cazare, plătită, asigurare de sănătate, toate taxele sociale plătite, posibilitatea de a primi și alocații pentru copii.

Programul de lucru standard este de 40 de ore pe săptămână dar orele suplimentare sunt plătite corespunzător. Iar drumul de la cazare până la serviciu este plătit. Indemnizația de călătorie este pentru proprietarul mașinii de 0,19 EUR pentru fiecare km parcurs de la cazare la serviciu și înapoi.

Angajatul trebuie să cunoască una dintrr aceste limbi străine:

Limba engleză – moderat avansat (B1) sau limba germană – moderat avansat (B1) sau olandeză – moderat avansat (B1)

Să aibă permis de conducere B și cel puțin 3 ani experiență

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *