Ultima oră

Mafioți second-hand săltați de mascați după-masa s-au lăudat cu faptele lor pe TikTok și Instagram

Mai mulţi tineri, care au făcut de râs comuna în care locuiesc, au fost săltaţi de mascaţi după ce s-au crezut interlopi şi influenceri şi au postat poze în care arată pistoale, cuţite şi droguri.

Mafioţii second-hand sunt din comuna 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar pentru a le arăta tuturor că se pot face de râs nu numai în viaţa reală, ci şi pe internet, au început să posteze poze în care apar ţinând în mână cuţite, pistoale sau chiar în timp ce se drogau.

Nu a durat foarte mult, iar imaginile au ajuns şi la poliţiştii care au deschis o anchetă şi au început să îi fileze pe interlopii influenceri.

În scurt timp, anchetatorii au descoperit că tinerii fac parte din aşa-zisa aripă tânără a clanului Scumpu, un clan de interlopi din comuna 1 Decembrie.

Încercând să demonstreze seniorilor din clan că le pot călca pe urmele spre puşcărie fără nicio problemă, tinerii au început să se filmeze când manevrează pistoale, când se droghează sau când ameninţă şi lovesc copii la mall-urile din Bucureşti.

Inteligenţa nu le lipsea cu desăvârşire, având în vedere că au ştiut să comită actele de agresiune de la mall-uri doar în zonele care nu erau acoperite de sistemele video de supraveghere.

Totuşi, poliţiştilor le-au fost suficiente probele puse la dispoziţie chiar de suspecţi, prin pozele, story-urile şi clipurile video postate pe Instagram sau TikTok.

Astfel, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursă
antena3.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button