Ultima oră

Magazinele, asaltate de oameni care vor să înapoieze marfa cumpărată

Românii care, speriați de coronavirus, au golit rafturile magazinelor, încearcă să dea marfa înapoi. Mulți dintre ei sunt însă refuzați.

Unii dintre clienții unui centru comercial din București au vrut, de exemplu, să înapoieze 14 kilograme de fasole. Au fost, însă, refuzați. Între timp, în alte magazine a fost adusă atât de multă marfă, încât nu prea mai au loc și clienții.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea, la Europa Fm. ”Am fost la Mega, sâmbătă. Era un domn care îndesase 10-20 baxuri de apă, ca un turn. Lumea se uita cam ciudat la el. Are apă pentru tot anul acum. Probabil că l-a trimis soția”, a povestit, râzând, Vlad.

El a precizat că primește mesaje despre clienți care zilele trecute au cumpărat cantități uriașe de alimente și acum vor să returneze din cumpărături.

”Problema șefilor de magazine nu e că nu ar avea marfă ci că trebuie să facă stocuri în avans. A fost nebunia asta și i-au dat peste cap că nu mai știu ce să anticipeze”, au comentat realizatorii Deșteptarea.

”Acum a trecut panica. Lumea a văzut că in România nici coronavirusul nu rezistă și nu mai cumpără”, au glumi Vlad, George și Luca.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *