Ultima oră

Mai multe infracțiuni rutiere constate în acest weekend. S-au urcat și băuți și fără permise la volan

În perioada 18-20 decembrie a.c., polițiștii gorjeni au desfășurat activități pe linia circulației rutiere, pentru a combate principalele cauze generatoare de evenimente rutiere, ocazie cu care au constatat 6 infracțiuni rutiere, precum: conducerea sub influența alcoolului, fără a poseda permis de conducere sau încredințarea unui autovehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu posedă acest drept.

La data de 18 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat, în trafic, un bărbat, de 44 de ani, din muncipiului Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Runcu, având o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data 19 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au identificat, în trafic, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Aninoasa, având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Secției 8 Poliţie Rurală Stoina au identificat, în trafic, un tânăr, de 20 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DC 675 C Bustuchin, având o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

***

La data de 19 decembrie a.c., polițiști din cadrul Politiei Orașului Novaci au identificat, în trafic, un tânăr, de 28 de ani, din orașul Horezu, județul Vâlcea, în timp ce conducea un motociclu pe DN 67 C Zona Turistică Montană Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că motociclul i-a fost încredințat acestuia, spre a fi condus, de către o tânără, de 25 de ani, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul, spre a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

***

La data de 20 decembrie a.c., polițiști din cadrul Politiei Orașului Novaci au depistat în trafic, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67C Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *