Ultima oră

Mai multe infracțiuni silvice depistate în flagrant de polițiștii gorjeni

La data de 16 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au depistat în flagrant delict, un bărbat de 65 de ani, din comuna Negomir, care ar fi tăiat material lemnos ce nu prezenta marcă silvică din Fondul Forestier Național.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia unui reprezentant silvic, prejudiciul fiind în curs de estimare.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Postului de Poliție Bengești-Ciocadia au depistat în flagrant delict, un bărbat de 49 de ani, din comuna Albeni în timp ce tăia un arbore esență gorun din Fondul Forestier Național.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

***

La data de 16 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, aflându-se în executarea atrubuțiilor de serviciu, au depistat în flagrant delict, un bărbat de 55 de ani, din comuna Văgiulești în timp ce dezrădăcinase un arbore esența gârniță din Fondul Forestier Național, cu scopul de a și-l însuși.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, au mai fost identificați încă trei arbori dezrădăcinați, pe care bărbatul îi trolase cu același scop.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia unui reprezentant silvic, prejudiciul fiind în curs de estimare.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de scoaterea fără drep din rădăcină de arbori și sustragere de arbori.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button