DezvăluiriUltima oră

Mai mulți angajați ai CE Oltenia nu primesc bani din fondul de promovare/avansare

Liderii de sindicat și administrația Complexului Energetic Oltenia au avut o primă întrevedere după Sărbătorile Pascale. Cele două părți au aprobat în cadrul Comisiei Mixte repartizarea fondului de promovare/avansare corespunzător unei valorii medii brute de 200 de lei pentru angajat.

În hotărârea respectivă se specifică faptul că valoarea majorării salariale nu poate să fie mai mare de 700 de lei brut de persoană.

De creșterea salarială nu pot beneficia însă toți angajații, decât cei angajați până la finalul lunii aprilie. Pentru a fi evitate discrepanțele, sporurile nepermanente utilizate la determinarea salariului brut individual, vor fi egale cu valorile medii relevante realizate la nivel de societate, atât în cazul adaosului individual alocat din fondul de promovare, cât și în cazul adaosului colectiv de 1200 de lei.

De majorarea salarială nu pot beneficia însă salariații care cumulează pensia cu salariul, cei din activitatea de producție și mentenanță încadrați la program de zi, care în anul 2023 nu au efectuat nicio zi de sâmbătă sau duminică la locul de muncă.

De asemenea, nu vor primi bonusul nici angajații care la ultima evaluare profesională au obținut calificativele satisfăcător sau nesatisfăcător. Propunerile subunităților privind situația nominală a distribuirii fondului repartizat urmează să fie transmise către Direcția de Resurse Umane până la data de 14 mai.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *