Dezvăluiri

Mangafaua analfabetă Moșoiu, limbaj suburban, la adresa unei femei: „țață de mahala”, „zdrențe”, „paparudă”!

Partidul condus, la Gorj, de parlamentarul Vasile Alin Văcaru mizează, în alegerile din această toamnă, pe un candidat, pentru postul de primar al comunei Drăguțești, mai caricatural decât imbecilii Farfuridi și Brânzovenescu, la un loc. Mangafaua, pe numele său din buletin Vasile Moșoiu, a confundat feizbucul cu centura de socializare și folosește apelative vulgare la adresa unei femei: ”țață de mahala”, ”zdrențe” sau ”paparudă”. Dar pentru neprihăniții din conducerea partidului nu va fi nicio problemă să se plimbe cu mitocanul cot la cot, în campania electorală.

 

Vasile Moșoiu a fost prezentat, în urmă cu câteva zile, candidat din partea organizației județene a Pro România la funcția de primar al comunei Drăguțești și deputatul Alin Văcaru n-a avut nici o jenă să se afișeze alături de acesta. Totuși, pentru a nu oripila posteritatea, parlamentarul a purtat mască!
Nici n-a fost bine desemnat ca și candidat, că Moșoiu s-a și luat la harță cu electoratul care-l contestă. Mitocanul a jignit o femeie, la cel mai josnic mod, în două comentarii pe Facebook: ”zdrențe”, ”Moartea din Carpați”, ”țață de mahala” și ”paparudă”, sunt apelativele folosite de acesta. Cu toate că-și epuizase lexicul, lui Moșoiu i-a luat-o tastatura razna și nu s-a lăsat până nu a demonstrat, deși nu mai era nevoie, că are nevoie de cursuri intensive de alfabetizare: ”întreabă-o tabla înmulțiri cu doi”, a scris mangositul, cu ultima sforțare.

La cum și-a bătut joc de banii publici…

…, dacă ajunge, din nou, primar, Moșoiu mai are să vândă doar sediul primăriei. Și partidul lui Ponta și Văcaru îl susține necondiționat!
Cât a fost în fruntea comunității a plătit lucrări neefectuate, la un pod peste râul Jiu, iar judecătorii l-au găsit vinovat și i-au aplicat doar o amendă administrativă, pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice, după ce Moșoiu a plătit prejudiciul de 43.400 de lei, reținut de procurori în sarcina sa.
Dar nu e singura data când Moșoiu a prăduit bugetul public, acesta fiind condamnat la o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese penal, în urma unei afaceri imobiliare cu instituția pe care o conducea, din care și-a tras, în propriul buzunar, 22.000 de euro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button