Actualitate

Marcel Romanescu nu vrea o candidatură la alegerile locale! Pe cine propune candidat!

Primarul municipiului, liberalul Marcel Romanescu, anunță că a avut o discuție cu președintele organizației județene a PNL Gorj în vederea unei candidaturi la alegerile locale. Romanescu susține că a refuzat propunerea de a candida, dar a venit cu câteva nume pentru Dan Vîlceanu.

„Am avut o discuție cu președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, despre candidații la alegerile parlamentare. Mi s-a propus să candidez, dar am refuzat. Am promis târgujienilor continuarea proiectelor și nu-mi pot lua cuvântul înapoi! Alături de echipa de la Consiliul Local am promis să transformăm municipiul Târgu Jiu și asta vom face. Sfatul meu pentru organizația județeană este să urmeze exemplul nostru, de la locale. PNL Gorj are nevoie de profesioniști pe liste. Trebuie să le arătăm cetățenilor că punem pe primul loc interesul lor. Candidații nu trebuie să fie neapărat membri de partid. Există persoane foarte bine pregătite în acest sens. Să nu uităm că și noi avem în organizație oameni bine pregătiți, care nu au trecut prin alte partide și care ne pot reprezenta cu cinste în Parlament. Dorel Chirițescu sau Iustin Paralescu sunt profesioniști care nu pot fi contestați și care merită să ajungă acolo. Sunt foarte cunoscuți și apreciați de gorjeni și nu numai”, a transmis Marcel Romanescu.

„Avem primari cu state vechi în PNL și cu o bogată experiență în administrație, ce nu pot fi acuzați de traseism și care se pot regăsi pe lista candidaților: Ion Liviu Cotojman, Vasile Vlăduleanu, Dumitru Vulpe, sunt câteva exemple în acest sens. Au rămas liberali și la bine și la rău și au dus greul. Eu cred că avem soluții bune pentru alegerile parlamentare, iar cetățenii ne-au dovedit că vor susține liste cu profesioniști. Astfel de persoane trebuie să le propunem oamenilor pentru alegeri de acum încolo”, a concis șeful organizației municipale a PNL Târgu Jiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *