Monden

Maria Constantin și-a pus silicoane! Cum arată interpreta de muzică populară după ce s-a tunat!

Interpreta de muzică populară din Târgu Jiu, Maria Constantin, s-a tunat! Cântăreața și-a pus silicoane, iar acum face parte de pe lista femeilor care au trecut pragul medicului estetician pentru a își îmbunătăți aspectul fizic, lucru de care este tare mândră!

Maria Constantin este una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă românească fiind apreciată atât pentru talentul artistic, cât și pentru modul în care arată. De curând frumoasa blondă a dezvăluit că motivul pentru care și-a pus silicoane a fost pentru propria sa plăcere. „Nu prea pot să mă mișc, dar îmi revin. (…) Dacă nu ar fi iubitul meu, nu știu ce aș fi făcut. (…) El mă susține, dar spune că am făcut lucrul acesta pentru că mi-am dorit eu, dar el era ok și cum eram eu înainte”, a spus Maria Constantin, la Antena Stars.

Mai mult de atât, Maria Constantin a ținut să precizeze că a optat pentru un implant mamar destul de natural, care să nu iasă în evidență într-un mod vulgar. În continuare, interpreta de muzică populară a dezvăluit că în câteva săptămâni bustul va arăta așa cum și-a dorit dintotdeauna.

„Este un implant destul de natural. Cu siguranță o să arate mai bine în vreo două săptămâni. Atunci nu o să mai fiu atât de umflată și nu o să mai port atâtea benzi, dar momentan e ca după operație”, a spus interpreta de muzică populară pentru publicația mai sus menționată.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button