Ultima oră

Mario Iorgulescu a fugit din clinica din Italia în care era internat

Mario Iorgulescu a fugit din clinica din Italia în care se afla internat, însă a fost prins de carabinieri și dus la un spital pentru boli psihice.

Internat într-o clinică din Italia, specializată în boli psihice, Mario Iorgulescu a profitat de un moment în care a rămas nesupravegheat și a reușit să evadeze.

La scurt timp, el a fost prins de carabinieri și a fost dus la o altă clinică pentru boli psihice, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare pentru omor, însă astăzi avocații săi au făcut apel la decizia instanței.

În 2019, în urma unui accident, Mario Iorgulescu a ucis o persoană.

El se afla la volanul bolidului de lux pe care îl primise cadou de la tatăl său, expertiza scoțând la iveală faptul că tânărul a apăsat accelerația la maxim și nu a acționat deloc frâna.

Mai mult, în urma verificărilor, anchetatorii au descoperit că Mario Iorgulescu consumase alcool, dar și substanțe interzise.

Acum, avocații lui Mario Iorgulescu încearcă să obțină o pedeapsă mai mică, dar și reîncadrarea infracțiunii de la omor la ucidere din culpă.

Subiecte în articol: Mario Iorgulescu

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *