Actualitate

Marș umanitar în Rovinari. O tânără aflată în scaunul cu rotile are nevoie de ajutor

Un marș umanitar va avea loc în Rovinari în data de 18 noiembrie, pentru a ajuta o tânără aflată în scaunul cu rotile, care are nevoie de o operație în străinătate. Costul se ridică la aproximativ 20.000 de lei.

„Ne-am unit pentru a șterge suferința Georgianei Ion și a crea speranță…

În data de 18.11.2022, la ora 14.00, parohiile din Rovinari împreună cu oamenii cu suflet mare vom pleca din curtea catedralei din Rovinari şi vom cere ajutor împreună cu Georgiana, pentru a o putea ajuta să își salveze viața și aș putea crește fetița.

Vă rugăm să ne fiți alături cu o mică donație.

Cei care vor, pot dona și în contul personal al Georgianei afișat în fotografii“, a transmis Cristina Lia, președintele Asociației „Glasul Sufletului“ de la Rovinari.

Tânăra de 30 de ani a căzut de la înălțime și a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile fiind diagnosticată cu paraplegie Frankel A spastică. Starea ei se înrăutățește și are nevoie de o intervenție.

„Mi-am amintit din nou acele clipe de groază de la accidentul fiicei mele și legătură mea cu Dumnezeu…
Eram în salon la căpătâiul fiicei mele și, deodată, aud cum cineva cântă… O fată cânta în salonul vecin și se auzea din ce în ce mai tare.
La un moment dat, eram enervată și nu voiam să mai aud nimic să fie doar liniște… Dar ea cântă și mai tare … Nu știam cine este în celălalt salon. Când venea timpul de vizită noi însoțitori ieșeam pe scări până trecea vizita și acolo printre oameni de pe scară am zărit o față cunoscută. Era o femeie care locuia în oraș cu mine (Rovinari ). Eram toți supărați și fără chef de vorbă și nu am scos un cuvânt. Zilele au trecut și așa că observ că din celălalt salon iasă ea și o abordez. Îmi povestește că fiica ei a căzut de la etajul 3 şi starea era foarte gravă, la fel ca la fiica mea nu au primit prea mari speranțe că va merge și că ea este cea care cântă atunci când durerile o năpădesc.
Săptămânile au trecut şi ele au fost operate, iar pentru fiica mea, Dumnezeu a rânduit să meargă, dar pentru fiica ei nu. Nu s-au plâns ci au înfruntat cu demnitate totul, iar de câte ori o văd îmi dau seama cât am fost noi de binecuvântați“, a povestit Cristina Lia.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button