Ultima oră

Medici militari, puși la conducerea Spitalului Deva. Anunțul făcut de ministrul Sănătății

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a anunțat că la conducerea spitalului din Deva a fost pusă conducere militară, la fel ca și la conducerea Spitalului din Suceava.

Ministrul Sănătății a declarat că medicii militari care preiau conducerea Spitalului din Deva vor discuta cu fosta echipă de conducere și se va face un proces de predare-primire.

„Ne vom deplasa la spital, vom vedea condițiile de acolo, vom avea o discuție cu fosta echipă, care va trebui să facă predare-primire, care va fi strict interimară pentru managementul militar pe care l-am impus, precum și cei din serviciile administrative care vor trebui să prezinte o situație la zi”, a spus Tătaru.

Potrivit acestuia, la Deva au ajuns în noaptea de marți spre miercuri, echipamente, medicamente și materiale sanitare.

„În condițiile în care vom avea și o colaborare și din ce am văzut aici, la nivel de Prefectură și de Consiliu Județean, am văzut disponibilitate, acest management va sta doar cât este nevoie”, a mai spus Tătaru.

Ministrul Sănătății a precizat că în trei – patru săptămâni se poate gândi la un management civil care să preia și să respecte toate condițiile impuse.

Tătaru a precizat că vor fi testați toți cei care se află în acest moment în spital.

Întrebat cine nu și-a făcut treaba, ministrul a spus că nu poate răspunde la această întrebare acum, însă este cert că acest lucru s-a întâmplat, „pentru că atunci nu mai eram eu aici”, scrie Mediafax.

sursa: antena3.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button