Dezvăluiri

Mesajul suburban care aruncă în aer PSD Gorj! Primar: „Bună dimineața, curvelor!”

Unele tensiuni, care au apărut în perioada conferinței județene de alegeri a PSD Gorj, de la finele lunii octombrie a.c., par să se fi acutizat, în ultima vreme, pe fondul nemulțumirilor unor primari social-democrați generate, în principal, de faptul că sunt ținuți, cumva, în linia a doua, în condițiile în care niciunul nu ocupă o funcție de vicepreședinte, susțin surse din partid. Un mesaj postat, miercuri dimineața, de primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, pe un grup intern de WhatsApp, în care, cu un limbaj vulgar, jignește, direct sau voalat, unele persoane din partid, dar și întreaga conducere a organizației politice, arată la ce nivel mitocănesc se poate ajunge atunci când astfel de comportamente sunt tolerate, doar pentru un pumn de voturi.

Primarul Pigui a scris, miercuri, la orele 7,36 de minute, un mesaj pe grupul ”PSD Gorj BPJ” de pe WhatsApp, în care li se adresează colegilor săi de partid cu ”…bună dimineața curvelor!”.

De fapt, încă de la început, Pigui le atrage atenția, fără menajamente, să fie mai rezervați în privința ”pupăturilor dorsale”, și că mesajul e adresat ”curvelor din PSD Gorj”, indiferent de gen.

”Bună dimineața! Vă rog mai puține pupături dorsale! În atenția curvelor din PSD Gorj, masculine și feminine! Oricum, mai curve ca ale noastre nu există! Suntem campioni! Așa că…bună dimineața curvelor!”, își începe primarul Pigui mesajul trivial.

În același limbaj josnic, Pigui scrie despre inspectorul școlar general, Marcela Mrejeru, și spune de conducerea organizației județene că este ”de doi bani”.

”Mulți masculini vă simțiți, dar nu ducem lipsă la conducere de feminine! În primul rând javra de Mrejeru și continuăm cu celelalte din conducerea de doi bani pe care o avem”, a adăugat primarul fără o minimă decență.

Trebuie spus că, din conducerea PSD Gorj fac parte, alături de președintele Mihai Weber și prim-vicepreședintele Cosmin Popescu, secretarul executiv Anca Bordușanu și vicepreședinții Drăghescu Dragoș, subsecretar de stat; Florescu Ciprian-fost prefect; Istrate Mihai- subprefect; Manta Claudiu- deputat; Misăilescu Maria – purtător de cuvânt; Mrejeru Marcela, inspector școlar general; Muja Ninel- subprefect; Niculescu Bogdan- consilier județean, medic; Rujan Cristinel- senator: Ștefan Constantin- secretar de stat și Tălău Ioana- director Casa de Pensii.

Pigui a continuat mesajul, făcând trimitere la Gabriela Târsu, desemnată, recent, secretar general al PNL Gorj despre care spune că a lucrat în instituția pe care o conduce pentru că e ”deșteaptă” și face o comparație între aceasta și o ”vicepreședintă”(!?) a PSD Gorj.

”Actualul secretar general al PNL Gorj a fost angajatul meu la primărie între luna 2 și luna 10 a anului electoral 2020. După care raporturile au fost schimbate. A fost angajata mea pentru că este deșteaptă! Vă garantez că dacă vreo vicepreședintă a PSD Gorj era considerată deșteaptă, era angajată la Peștișani! În asemenea condiții, există un loc de refugiu și fără a fi deștept ești angajat la…orașul Tismana!”, și-a încheiat mesajul Pigui.

În ansamblu, se remarcă limbajul lipsit de orice urmă de pudoare, dar și lipsa de logică în exprimare a primarului. În ultima frază, cel mai probabil, Pigui se referă la secretarul executiv Anca Bordușanu, singura care a fost angajată, în trecut, la Primăria Tismana!

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *