Ultima oră

Metoda surprinzătoare prin care un criminal a vrut să se sinucidă în arest. În martie își omorâse soția

Un bărbat a fost dus în comă la spital după ce a încercat să se sinucidă în arestul IPJ Botoșani, luând toate antidepresivele pe care polițiștii i le dădeau zilnic, dar pe care el le-a păstrat. Bărbatul și-a ucis în martie soția.

 

Un bărbat de 54 de ani aflat în arestul IPJ Botoșani după ce și-a ucis în martie soția a fost dus sâmbătă în comă la spital după ce a încercat să se sinucidă peste noapte, scrie monitorul de Botoșani.

Modalitatea prin care individul a vrut să-și pună capăt zilelor arată determinarea acestuia de a muri.Bărbatul arestat pentru omor calificat primea după gratii tratament pentru depresie, motiv pentru care polițiștii îi dădeau câte o pastilă în fiecare zi.Oamenii legii nu au văzut însă că bărbatul nu înghițea pastilele, ci le punea deoparte. La un moment dat a considerat că a adunat destule pentru a se omorî și le-a luat pe toate odată.

Bărbatul și-a măcelărit soția în scara blocului

„Pacient în vârstă de 54 de ani a fost adus în serviciul de urgență în urma unei tentative de suicid ingestie voluntară cu substanțe antipsihotice și antidepresive.

Acesta a fost adus într-o stare comatoasă. A fost stabilizat din punct de vedere hemodinamic, electrolitic s-au efectuat spălături gastrice și în urma echilibrării, a fost dirijat către Secţia de Psihiatrie pentru monitorizare și tratament de specialitate”, a precizat Ramona Guraliuc, medic şef al UPU-SMURD.

Conducerea IPJ Botoșani anchetează acum circumstanțele incidentului.

Bărbatul și-a măcelărit pur și simplu soția în luna martie, chiar în scara blocului, după ce a aflat că aceasta voia să divorțeze.

Individul avea emis ordin de protecție încă din luna februarie, cu interdicția de a se mai apropia de soția și fiica lui. Ulterior, s-a dovedit că bărbatul și-a premeditat cu atenția crima, fiind văzut de mai multe ori în zona blocului, cu câteva zile înainte de acționa.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *