Monden

Mihai din Târgu Jiu tânărul din FINALA iUmor 2020. Momentul său l-a ridicat pe Cheloo de la masa juriului

Mihai Tasici din Târgu Jiu s-a numărat printre finaliști emisiunii "iUmor" sezonul 9. Acesta i-a încântat pe cei trei jurați cu numărul său de stand-up și în finală, iar Cheloo a apelat la un gest neașteptat.

Mihai Tasici i-a lăsat mască pe jurații „iUmor” cu glumele sale și a făcut spectacol în marea finală a sezonului 9.
Concurentul a urcat pe scenă în pași timizi și cu multe emoții, însă momentul lui i-a surprins pe toți și a atras toată atenția. În audiții, tânărul din Târgu Jiu i-a lăsat pe Mihai Bendeac și Cheloo cu o impresie bună, care au considerat că nu va face un moment diferit, unic.

Mihai Tasici a făcut un moment savuros

Mihai Bendeac și Cheloo i-au apreciat glumele tânărului, mai mult de atât, jurații au râs cu poftă de momentul savuros al concurentului. Glumele lui au fost pe gustul celor trei de la masa juriului, iar acest lucru a fost de-a dreptul vizibil.

Concurentul a primit o avalanșă de aplauze din partea publicului și a lui Cheloo. „Dacă ai de gând să slăbești, să nu îți pierzi umorul. Felicitări, mi-ai modificat ziua. Eu cred că tocmai ai modificat finala. Sunt fan, apreciez foarte mult, eu cred că asta ar trebui să primesc în această emisiune. Ăsta este umorul care îmi place mie, dar asta nu înseamnă că vei merge la vot”, a spus Cheloo, surprins si entuziasmat de momentul concurentului.
Și Delia a ținut să îi spună câteva cuvinte. „Felicitări, îți meriți locul aici, ai făcut o treabă fantastică. Bravo!”, a spus ea.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *