Ultima oră

Tânăr de 22 de ani din Turburea în arestul IPJ Gorj după ce a scos un cuțit în urma unui conflict

La data de 7 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Turburea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În fapt, la data de 3 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați, prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe un drum sătesc din localitatea Turburea a avut loc un conflict între 4 persoane.

La fața locului au fost identificați 4 tineri, care, în urma conflictului, s-au lovit reciproc, toți fiind transportați la o unitate medicală, pentru investigații medicale de specialitate.

De asemenea, în zona în care a avut loc conflictul, polițiștii au descoperit un obiect tăietor-înțepător (cuțit), iar în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta aparținea unui un tânăr de 22 de ani din comuna Turburea.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/