EvenimentUltima oră

Minoră de 17 ani din Scoarța RĂPITĂ de un tânăr, AZI-NOAPTE!

Polițiștii gorjeni au fost anunțați prin apel la 112 de o femeie din Scoarța că azi-noapte fiica sa în vârstă de 17 ani a fost răpită de un tânăr de 18 ani. În urma verificărilor polițiștii au constatat că au existat indicii cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate așa că ai constituit echipe formate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Serviciului de Investigații Criminale și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar la scurt timp atât minora cât și un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, despre care existau indicii că ar fi cu minora, au fost identificați de polițiști.

„În dimineața zilei de 2 august a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie din comuna Scoarța, cu privire la faptul că în noaptea de 1/2 august a.c., fiica sa de 17 ani, din comuna Scoarța, a plecat de la locuința verișoarei sale, de 14 ani și nu a mai revenit la domiciliu.
Pentru clarificarea situației minorei, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești și Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești. Având în vedre că din primele cercetări au existat indicii cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, în cauză s-a întocmit dosar penal. Au fost constituite echipe formate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Serviciului de Investigații Criminale și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar la scurt timp atât minora cât și un tânăr de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu, despre care existau indicii că ar fi cu minora, au fost identificați de polițiști. În prezent aceștia sunt audiați de polițiști pentru clarificarea situației și dispunerea de măsuri legale” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button