Eveniment

Mitroi poate reintra în cărți pentru postul de manager al SAJ Gorj

Este în pregătire concursul pentru postul de manager al Serviciului de Ambulanță Județean Gorj. În cărți pentru fotoliul de manager al SAJ Gorj poate intra chiar fostul director Constantin Mitroi, mai ales dacă nu va avea vreo interdicție să participe la un astfel de concurs. Constantin Mitroi este în continuare jurist în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj și are un cuvânt de spus cu privire la deciziile luate.

În momentul de față, SAJ Gorj este condus de o echipă interimară, în fruntea căreia este Claudiu Traian Constantinescu, medic. De altfel, tot Comitetul Director este compus din directori interimari. Dacă șeful este interimar, și ceilalți colaboratori au același statut. Este vorba de: Constantin Bodescu, directorul economic, Cătălin Cosor, directorul tehnic și Cristian Popescu, asistent șef.

Încă nu a fost numit un director medical interimar. Postul respectiv a fost ocupat o scurtă perioadă de Claudiu Constantinescu, promovat de Constantin Mitroi. Ulterior, Constantinescu a devenit manager interimar.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button