Dezvăluiri

Molozul de la demolata școală din Cerna Sat, aruncat în râu! Primarul de Padeș închide ochii

La Cerna Sat s-a demolat școala pentru a fi reabilitată. O spune chiar un consilier local, care, după ce acuză primăria că lucrează „la negru cu prietenii electorali”pentru refacerea edificiului, demonstrează că molozul rezultat din demolări ajunge în natură. Agentul poluant este urcat în basculantă și aruncat atât în râul Cerna, cât și în râul Motru. Totul sub ochii parimarului liberal de Padeș care nu vede și nu aude nimic.

Cristian Elena, fost viceprimar de Padel, acum consilier local PMP arată cum două râuri sunt poluate, în timp ce Garda de Mediu Gorj este în autoizolare de Coronavirus. Mai exact, alesul local susține că, sub ochii și nepăsarea autorităților locale, râul Cerna și râul Motru au ajuns locul preferat de depozitare a firmelor care lucrează la reabilitarea școlilor comunei, în albia apelor fiind basculate, periodic, resturi din construcțiile vechi.

„Molozul rezultat din aceste reabilitări, după cum se poate vedea în fotografiile de la Cerna Sat a fost deversat în râurile Cerna și Motru”, spune consilierul, așteptând ca autoritățile să-și facă datoria. În cauză ar trebui să intervină SGA Gorj dar și Garda de Mediu.

Și alesul local nu se oprește aici, consilierul PMP susține că materialele ce puteau fi recuperate din demolări ar fi luat destinații necunoscute, fiind transformate în viitoare pomeni electorale. Lucrarea în cauză ca și altele la școlile din localitate sunt depășite ca termen de finalizare, iar la școala din Padeș lăsată o lungă perioadă fără acoperiș ar fi fost oprite.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *