Ultima oră

Motivul pentru care un tânăr și-a dat foc într-o benzinărie din Dolj

Un tânăr de 24 de ani din comuna doljeană Izvoare și-a dat foc într-o benzinărie, la scurt timp după ce fusese prins drogat și fără permis de conducere, la volan.

Tânărul și-a dat foc într-o benzinărie din comuna Perișor, iar incendiul s-a extins și la calculatoarele stației peco. El a fost transportat la spital pentru a primi îngriji medicale, conform Jurnalului Olteniei.

„În jurul orei 03.37, polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în incinta unei stații de distribuție carburanți, din comuna Perișor, un bărbat ar fi distrus mai multe calculatoare. La fața locului a fost identificat același tânăr de 24 de ani, din comuna Izvoare, care, în jurul orei 03.30, și-ar fi turnat pe el o substanță inflamabilă, după care s-ar fi autoincendiat. Ulterior, focul s-a extins și la calculatoarele stației, fiind localizat și stins de angajații stației peco.Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, în stare conștientă. Polițiștii au întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, potrivit IPJ Dolj.

Înainte de gestul extrem, tânărul a fost testat pozitiv la consumul de cannabis și neconcludent la consumul de cocaină, opiu și benzodiazepine.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *