Actualitate

Municipiul Motru, condus de o primăriță!

Câmpean Ioana Alina a fost ieri primărița municipiului Motru. Tânăra s-a instalat în biroul edilului Cosmin Morega și a încercat să se familiarizeze cu problemele comunității și atribuțiile sale de primar. În urma cu doua zile, alți doi tineri din oraș au ocupat același fotoliul.

De altfel, 19 tineri cu vârsta cuprinsă între 17 şi 26 de ani au fost de acord să participe, pe rând, timp de o zi fiecare, din 1 februarie, la activitățile desfășurate de primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, în cadrul unei provocări lansate de administrația locală.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Primăriei Motru, tinerii care s-au înscris vor participa la toate activitățile administrative şi politice din ziua respectivă, începând cu ora 8,00 şi până la 16,00 sau 20,00, în funcție de programul zilnic.

„De la 1 februarie, tinerii vor fi prezenți pe rând, timp de 1 zi, alături de primarul municipiului Motru, la toate activitățile administrative, politice din acea zi. Practic, începând cu ora 8,00 şi până la 16,00 – 20,00, în funcţie de programul zilei, vor participa activ la activităţile din acea zi. Fiecare participant va fi apelat telefonic pentru confirmarea participării. În cazul în care sunt participanţi care s-au înscris şi nu se regăsesc, vă rugăm să lăsaţi un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Motru”, se arată în postare.
Edilul din Motru a precizat că prin această provocare speră să încurajeze tot mai mulţi tineri să facă un pas către administraţia publică şi către politică.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button