Ultima oră

Municipiul Sibiu intră de luni în carantină

Muncipiul Sibiu intră în carantină pentru două săptămâni.

Și alte două localități din jurul municipiului intră, de asemenea, în carantină. Anunțul a fost făcut de secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat.

Instituirea măsurii de carantinare a municipiului Sibiu, la un loc cu localitatea Șelimbăr și cartierul Arhitecților, măsura de carantinare a localității Tălmaciu și măsura de carantinare a localității Cisnădie, începând cu ziua de luni.

În următoarele două săptămâni, mall-urile din oraș și marile magazine vor fi închise în zilele de sâmbătă și duminică.

Măsura de carantinare începe de luni, timp de două săptămâni. Vom avea măsuri suplimentare în weekend-uri, și anume, în mod deosebit, închiderea mall-urilor și magazinelor, cu excepția celor cu produse esențiale. Această măsură va începe de sâmbătă, iar restul de luni.

Pe toată durata carantinei magazinele se vor închide la ora 20, iar în interior nu vor fi permise mai mult de o persoană pe un perimetru de 8 metri pătrați.

Intervalul orar 10.00-13.00 va fi rezervat pentru cumpărăturile vârstnicilor.

Terasele și restaurantele vor fi închise iar pentru deplasări în cazuri de urgențe medicale sau pentru cei care merg la serviciu, este necesară declarația pe proprie răspundere. Iar slujbele religioase se vor ține exclusiv în aer liber

Rata de răspândire a COVID-19 a ajuns în Sibiu la peste 11 la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore au fost confirmate peste 400 de cazuri in județ.

sursa: europafm.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button