Dezvăluiri

N-ai carte, ai parte! Din consilier personal la Primărie, consilier superior la APIA!

Nu a lucrat niciodată pe fonduri europene, nu are experiență profesională adecvată și nu avea serviciu. Acestea sunt criteriile ,,profesionale” care au stat la baza ocupării unui post vacant de consilier superior la APIA Motru pentru un fost consilier personal, membru PNL. Postul a fost râvnit de zece persoane dar, doar unul a reușit să obțină la proba scrisă 78 de puncte. Candidatul în cauză este nimeni altul decât fostul consilier personal al ex-primarului Gigel Jianu, Dan Matei. De altfel, soția respectivului a fost angajată, în urmă cu puțin timp, juristă la UATAA.

Dan Matei de la Primăria Motru, a rămas fără serviciu la începutul lunii octombrie după ce contractul său de muncă pe perioadă determinată a expirat. Postul său de consilier personal era legat de fostul primar care însă a pierdut alegerile. Matei a rămas în plop și plupu’ în aer, dar a început să de-a din coate la partid pentru un alt loc de muncă. Nu înainte de a trimite ITM-ul peste Primăria Motru pe care a servit-o în ultimii patru ani.
Partidul a încercat să-l angajeze pe liberalul Matei în minerit, dar carierele din Motru au închis porțile pentru respectivul. Atunci partidul a extins căutările și a găsit un loc călduț la APIA. Încă nouă candidați, s-au înscris în cursa cu câștigător cunoscut. Unii s-au și făcut de râs luând note catastrofale, mai puțin Matei care s-au pregătit la partid așa de bine că doar el din zece a trecut proba scrisa.
Curat-murdar, dar fostul consilier personal mai are de trecut un hop, proba de interviu la care… Ați ghicit! Se va prezenta singur.
In concluzie, ai n-ai carte, ai parte daca ai un carnet la partidul care trebuie.


   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *