Actualitate

Nevasta unui șef de la Antifraudă a ocupat postul vacant de la APIA Motru!

APIA Gorj a anunțat pe site-ul propriu că cele două posturi vacante din județ au fost ocupate. Cel mai controversat a fost postul vacant de inspector de la APIA Motru pentru care s-au înscris zece candidați. Deși postul părea asigurat pentru un liberal cunoscut din Motru, într-un final o persoană și mai sus pusă a ajuns pe funcție. Cel puțin asta ni s-a transmis chiar din sânul APIA Gorj, un mesaj cu dedesubturile concursului fiind transmis pentru ca opinia publică sa înțeleagă că unele concursuri sunt doar să fie. Menționăm că numele candidaților au fost anonimizate cât și al câștigătorilor.

„Gata și cu concursul de la APIA. Versin răsuflă ușurat că i-a ieșit și de această dată. Că a dat un drept la replică…dar, a uitat sa spună că Anton nu s-a prezentat la concurs pentru că postul era aranjat pentru soția lui Ninu de la Antifaudă. Acu să vedeți că duamna face naveta la Motru! Nici vorbă! În scurt timp o mută la oraș! E între ei, cică la PNL, lăsând la o parte traseismul de care s-a bucurat Versin, când colo, când colo…. ca de, e milogul tuturor partidelor! Ce nu face omul pentru ciolan”, a transmis o sursa din APIA Gorj, elucidând misterul din jurul postului respectiv care a stârnit atenția gorjonline.ro.

Informațiile nu se opresc aici! „A și știut ce să pună! Și la schimb, postul de debutant a fost luat de o ruda a lui Vladuleanu din comisie, cu același nume! Scrie negru pe alb! Acum ați înțeles de ce nu s-a prezentat Anton? Era aranjat concursul pentru doamna. De asta era anonimizat rezultatul, să nu facă valuri în oraș. Anton nu a mai avut loc!

De, proștii stau și învăța și ia note mici, cei de la partide își aranjează. Sa vedem ce mai zice dl Versin, ca nu a fost dl. Ninu pe la el pe la birou? Va minți ca așa a fost învățat!”, se mai arată în mesajul transmis pentru a elimina semnele de întrebare din jurul concursului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button