EvenimentUltima oră

Soțul interpretei de muzică populară din Gorj, Marcela Fota, a MURIT!

Soțul interpretei de muzică populară din județul Gorj, Marcela Fota, a decedat, luni după-amiază, după ce a suferit un infarct. Acesta se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute bune, fără rezultat însă. În cele din urmă a fost declarat decesul bărbatului.

Poliţiştii au fost sesizaţi că unei persoane i s-a făcut rău într-un birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova, la scurt timp după ce a mers la taxe și impozite. Bărbatul este soțul celebrei cântăreței de muzică populară din Gorj, Marcela Fota.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Marcela Fota se căsătorise cu iubitul său, în februarie, anul trecut, după 13 ani de relație. Aceștia au împreună un băiețel.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button