Monden

Niculina Stoican a izbucnit în plâns, în direct. „Nu sunt de fier”. Care este MOTIVUL!

Niculina Stoican a trecut prin momente grele din cauza problemelor de sănătate ale bunicii ei. Cântăreața a izbucnit în plâns în timpul unei convorbiri telefonice cu reporterii Antena Stars, după ce a povestit situața în care s-a aflat cu bunica ei, care are 94 de ani.

Momente de cumpănă pentru Niculina Stoican! Artista a izbucnit în plâns în timp ce povestea momentele dificile prin care a trecut în ultima perioadă. Se pare că bunica ei a avut probleme de sănătate, iar vârsta înaintată pe care o are o face pe cântăreață să se teamă că o va pierde.

Niculina Stoican a izbucnit în plâns din cauza situației prin care trece bunica ei

Bătrâna are 94 de ani și suferă de probleme la inimă. Recent, starea ei s-a agravat, iar Niculina a decis s-o ia la ea acasă și să o îngrijească așa cum se cuvine. Din fericire, bunica ei se simte mai bine acum, dar artista încă suferă la gândul că într-o zi nu va mai fi lângă ea.

„Bunica mea este bolnăvioară, are probleme cu inima și a avut în ultima perioadă niște probeme, iar eu m-am speriat. I-am făcut toate investigațiile, am adus-o la mine la Târgu Jiu. E de o săptămână la mine și probabil că o să mai stea o săptămână, dar de ieri se simte mult mai bine, iar eu sunt foarte, foarte fericită”, a dezvăluit Niculina Stoican, la Antena Stars.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button