Actualitate

„Noaptea Albă a Tudorului” ediţia 2022, organizată şi în acest an

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu organizează sâmbătă, 14.05.2022, 18:30 – 23:00, cea de-a IV-a ediție a evenimentului cultural-artistic „Noaptea Albă a Tudorului” – 2022.

Proiect educațional – cultural, aflat la a patra ediție, „Noaptea Albă a Tudorului” și-a propus să valorifice potențialul științific și artistic al elevilor colegiului prin organizarea de lecții deschise, ghidaj muzeal, workshop-uri în IT și robotică, miniconcerte, ateliere de creație, ateliere de teatru și dans, fotografie sau design vestimentar etc., pentru a demonstra valoarea incontestabilă a spiritului adolescentin, forța creatoare și dorința de afirmare.

Astfel, Clubul de Șah „Cavalerul” invită elevii Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu să participe la a cincea ediție de șah rapid, Ediția „NAT” (Noaptea Albă a Tudorului), organizată în data de 14.05.2022.

Totodată, pasionații de baschet sunt invitați să participe sâmbătă, 14.05.2022 la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, la competiții de Street Ball, organizate cu prilejul celei de a IV-a ediții NAT. Locul desfășurării – baza sportivă a CNTV, număr maxim de jucători / echipă 5.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *