Actualitate

Noi VEŞTI legate de modernizarea Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu

Marcel Romanescu așteaptă ordinul ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan, sau o hotărâre de guvern pentru a primi cele 4 milioane de euro necesare pentru modernizarea Casei de Cultură a Sindicatelor.

Edilul spune că finanțarea pentru Casa de Cultură a Sindicatelor a fost aprobată de Compania Națională de Investiții, însă mai sunt câțiva pași pentru ca banii să ajungă în vistieria primăriei. Marcel Romanescu afirmă că din bugetul local au fost deja asigurate fondurile pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectării necesare pentru modernizarea imobilului aflat în stare avansată de degradare.

Primarul Târgu-Jiului s-a interesat la Compania Națională de Investiții și de licitațiile pentru realizarea bazinului acoperit din spatele stadionului și a bazei sportive de la Debarcader. Marcel Romanescu este convins că finanțările sunt aprobate mai greu de către Ministerul Dezvoltării, în această perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus. Edilul speră ca lucrurile să se deblocheze curând. Şi-a propus ca, în acest an, să demareze și lucrările de modernizare a Casei de Cultură.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button