Stil de viață

Nu arunca zațul de cafea. Vezi cum poți să îl folosești!

Ingredient indispensabil în tratamentele de frumuseţe, zaţul de cafea este de ajutor şi în estomparea mirosurilor neplăcute sau ca îngrăşământ natural.

Dacă obişnuieşti să bei cafea, îţi recomandăm să nu-l mai arunci, ci să faci rezerve. Zaţul de cafea poate să fie o soluţie pentru multe probleme ale pielii, inclusiv celulita. De asemenea, este un produs util în bucătărie şi pentru plante.

Trucuri de frumuseţe
Ştiai că zaţul de cafea îmbunătăţeşte aspectul pielii afectate de celulită? Adaugă în zaţul de cafea călduţ 1 linguriţă de ulei de măsline şi apoi masează cu acest amestec zonele afectate de celulită. Aplică apoi o folie de plastic alimentar, lasă 20 de minute, după care clăteşti cu apă călduţă.

Fertilizează pământul de flori
Zaţul de cafea are un conţinut acid ridicat, care stimulează creşterea plantelor. Poţi pune zaţul rămas de la cafea direct pe pământul unde vor apărea roşii, morcovi, dar şi flori, cum sunt trandafirii şi azaleea. Pentru a se dezvolta frumos, acestea au nevoie de un îngrăşămând acid.

Igienizează frigiderul
Mirosurile neplăcute din frigider pot fi îndepărtate cu acelaşi ingredient nelipsit din casă. Pune într-un recipient zaţ de cafea şi lasă-l până la 1 săptămână pe unul dintre rafturi, apoi îl poţi schimba.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close