Monden

Nuntă cu ștaif la Târgu Jiu! Au fost prezenți Liviu Vârciu, ministrul Finanțelor și primarul Romanescu! În ce loc de vis au plecat MIRII a doua zi! FOTO

Nuntă mare la Târgu Jiu în weekendul care tocmai a trecut! Târgujianul Andrei Porei președintele executiv al TNL Gorj și antreprenor de succes s-a căsătorit religios cu Alexandra, cea care i-a devenit soție încă de anul trecut. Cei doi miri i-au avut printre invitați și pe ministrul Finanțelor Dan Vâlceanu dar și pe primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu alături de soția sa. Atmosfera de petrecere a fost susținută de cunoscutul prezentator și cântăreț Liciu Vârciu.

„Fără voi această sărbătoare, această zi nu ar fi fost la fel de minunată și veselă. Vă mulțumim, dragii noștri, iubiți oaspeți, mulțumim pentru sinceritatea, zâmbetele voastre și a inimilor bune, pentru entuziasm și emoții pozitive.

‼️ Mulțumim părinților noștri , bunicilor noștri si minunatelor noastre surori .

Cu multă dragoste le mulțumim Nașilor, de acum părinții noștri spirituali Delia si Gigel Stirbu, Ioan si Cornelia Ardeleanu.

Cu aleasă prețuire si mult respect îi mulțumim pentru faptul că a fost alături de noi Domnului Ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, și a Primarului Municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurentiu Romanescu!

Mulțumim celui mai fermecător prezentator Vârciu Liviu.

Din inimă vrem să vă dorim și vouă tuturor celor ce au participat la cel mai important eveniment din viața noastră, o viață la fel de minunată și fericită, în care nu va exista niciodată grabă și plictiseală, tristețe și supărare. I Love You.

Foto : Marius Godeanu” a scris Andrei Porei pe contul perso0nal de Facebook.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul restaurantului de pe Insulița Jiului.

A doua zi după eveniment mirii au plecat în luna de miere în Republica Dominicană.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button