EvenimentUltima oră

O bunică din Mehedinți ȘI-A VÂNDUT nepoatele de 9 și 12 ani pe DOI GALBENI DE AUR. Una dintre fete a ajuns la Motru!

Și-a vândut nepoatele de 9, respectiv 12 ani pentru doi galbeni din aur. Adică aproximativ o mie de euro de fiecare copilă. Este gestul revoltător al unei bunici din Mehedinți, care a decis să-și căsătorească forțat nepoatele pe care le avea în grijă. Femeia este cercetată acum de poliție, iar minorele au ajuns într-un centru de plasament.

Cele două fete locuiau cu bunica. La începutul acestei săptămâni însă, vecinii au anunțat Protecția Copilului după ce ar fi aflat că femeia și-ar fi vândut nepoatele.

Adrian Bidilici, director DGASPC Mehedinți: Este vorba despre două surori, una de 9 ani și cealaltă de 12 ani, căsătorite contra unor sume de bani, mai exact un galben. Asta ni s-a spus din declarațiile fetițelor și a bunicii. Una cu forța în Dolj, cealaltă căsătorită în localitatea Motru. Între timp, cea căsătorită în localitatea Motru, vorbim de minora de 12 ani, s-a și întors la domiciliul bunicii din cauza faptului că era bătută, spune ea, de familia în care ajunsese.

Un galben este de fapt un ban de aur și valorează aproximativ o mie de euro. Pentru această sumă, fetele au fost luate de acasă și căsătorite cu forța.

Sursă
digi24.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *