Monden

O cunoscută cântăreață de muzică populară din Târgu Jiu a răbufnit după ce a primit mai multe avansuri pe internet: „Efectiv îmi provoacă silă”

Cunoscuta interpretă de muzică populară din Târgu Jiu, Ornela Pasăre, a răbufnit după ce mai mulți bărbați i-au făcut avansuri pe internet. Aceasta a postat un mesaj lung în care și-a exprimat nemulțumirea.

„Dragi bărbați” din lista mea de prieteni, vă știți voi care, nu este cazul să menționez, dat fiind faptul, că efectiv îmi provoacă silă și în același timp, mă amuză copios, mesajele voastre, indecente și propunerile voastre de doi bani, trimise în privat, v-aș ruga frumos să vă ștergeți singuri din lista mea de prieteni, altfel am să fac eu acest lucru. Decât să vă pierdeţi timpul să îmi trimiteţi mie mesaje şi propuneri indecente, v-aş sugera să mergeţi la o Sfântă liturghie, la o mănăstire, în natură, să munciţi, să citiţi ceva bun, să vă uitaţi la un film, fac o paranteză(v-ar prinde foarte bine să citiţi cartea bunelor maniere) să ajutaţi copiii amărâţi, oamenii bolnavi şi cu probleme, să faceţi o rugăciune, să daţi Slava lui Dumnezeu pt tot. O fată care are demnitate şi respect, nu poate fi cucerită la modul acesta, gen cu fel şi fel de propuneri indecente.Unde este bărbăţia din voi, unde este educaţia, aşa v-au crescut pe voi, părinţii voştri? Aşa vreţi voi să fiţi nişte gentlemeni, nişte viitori soţi şi tati? Ce educaţie o să daţi şi ce exemplu o să fiţi voi pt copilaşii voştri? Pe mine nu mă interesează nici banii voştri, nici muşchii voştri, vă compătimesc, sincer şi îmi pare rău de voi că nu aveţi şi muşchii creierului dezvoltaţi, care contează cel mai mult, că nu sunteţi dezvoltaţi d.p.d.v emoţional şi spiritual, că nu ştiţi să trăiţi adevărata viaţă minunată plăcută în faţa lui Dumnezeu, că nu aţi atins niciodată #IUBIREA şi că nu puteţi mai mult.Niciodată nu mi-aş vine trupul sau sufletul pt niciun amărât de ban şi pt tot luxul din lume. Ca să ştiţi aşa pt voi, eu îmi permit orice lux din lumea aceasta, orice vacanţă, orice maşină, orice casă, să îmbrac ce vreau, să mănânc ce vreau, deci nu este cazul să îmi propuneţi mie, nimic, credeţi-mă pe cuvânt că aţi greşit, persoană. Şi ştiţi de ce îmi permit, orice, pt că am 23 de ani de carieră în spate cu multă muncă, studiu şi oboseala, l-am avut mereu pe Dumnezeu cu mine, am fost susţinută de mic copil de familia mea superbă, nu mi-a lipsit nimic, niciodată. Îmi place luxul recunosc, mi-l permit, dar ador simplitatea şi încerc pe cât posibil să fiu aşa cum îi place Bunului Dumnezeu. Vă mulţumesc pt înţelegere şi îmi cer mii de scuze persoanelor minunate din lista mea de prieteni care citesc acest mesaj adresat unor bărbaţi fără valori morale şi fără cei 7 ani de acasă! O seară bună tuturor!” a scris Ornela Pasăre pe contul personal de Facebook.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *