Monden

O cunoscută formaţie vine din nou la Târgu Jiu

Una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock concertează la Târgu-Jiu în această vară. Este vorba de formaţia Direcţia 5, care a inclus Municipiul Târgu Jiu pe lista Turneului Naţional Direcţia 5-Povestea noastră-30 ani”.

Concertul va avea loc vineri, 14 august, ora 20.30, la Teatrul de Vară din Târgu- Jiu. Direcția 5 a venit ultima dată la Târgu Jiu la sfârşitul anului trecut. În cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, printre care şi colaborări cu nume de referinţă din muzica românească – Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza, Paula Seling.

,,Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ”. În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi”, au transmis reprezentanţii formaţiei.

VIP – 2 locuri
Se pot cumpara cate 2 locuri. Pretul este per loc.
100 lei
VIP – 1 loc
Se poate cumpara cate un loc. Pretul este per loc.
Mai sunt doar 9 bilete disponibile
100 lei

Categoria 1 – 2 locuri
Se pot cumpara cate 2 locuri. Pretul este per loc.
80 lei
Categoria 1 – 1 loc
Se poate cumpara cate un loc. Pretul este per loc.
Mai sunt doar 10 bilete disponibile
80 lei

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button