Dezvăluiri

Patronul unei firme de termopane, verificat de ITM Gorj după ce a executat o lucrare în bătaie de joc! Ușile și ferestrele s-au blocat

Un cetățean din Berlești l-a reclamat la ITM Gorj și la poliție pe patronul unei firme din Târgu-Jiu, pe motiv că i-ar fi făcut o lucrare proastă pe care omul a plătit 2400 de lei. Mai exact, susține reclamantul, firma i-a montat două uși, una interioară iar alta de exterior, și două ferestre. La câteva zile de la montarea tâmplăriei, ușile nu se mai deschideau însă iar ferestrele de asemenea.

Proprietarul locuinței se plânge că a lucrat cu greu în străinătate pentru a face aceste investiții la locuință, cu mari sacrificii. Omul nu s-a gândit că lucrarea care i se va face va fi de așa proastă calitate, asta și pentru că tâmplăria noua s-a strâmbat la o lună după montaj, iar la câteva zile, ușile și ferestrele de termopan nu se mai puteau deschide. Cetățeanul spune că ajuns să se blocheze în casă. Motiv pentru care a sunat la firma de termopane și a cerut explicații și repararea produselor stricate. Omul spune că a cerut garanție și chitanță pe banii ce i-a plătit firmei. A solicitat ca geamurile să fie rabatabile exact cum a fost discuția la momentul comenzii.

Patronul ar fi refuzat, motiv pentru care cetățeanul l-a reclamat. ITM Gorj l-a anunțat printr-o adresă pe reclamant că a făcut un control inopinat la firma respectivă pe care a găsit-o cu nereguli, luând măsurile care se impun.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *