Monden

O cunoscută prezentatoare din Târgu Jiu, detalii despre căsnicia sa. Cum o surprinde soțul ei!

Cunoscuta prezentatoare din Târgu Jiu, Octavia Geamănu, trăiește fiecare clipă și a renunțat să își mai facă planuri. Prezentatoarea de la Antena 1 a vorbit într-un interviu pentru OK! Magazine despre atmosfera din familia ei, dar și ce ar face dacă ar fi nevoită să renunțe la „Observator”.

„Singurele aspecte negative au fost cele care ne împiedicau să ne vedem rudele, părinţii şi cele care aveau legătură cu viaţa socială a lui Andrei. În rest, am rezistat destul de bine, psihic, emoţional. Niciodată, adunaţi aceşti 15 ani de când îl cunosc pe Ionescu, nu am petrecut atâta timp împreună. Am supravieţuit. Cel puţin, eu. (…) E mai rezistent decât credeam. (râde) Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş. Dar unde e dragoste… e. (râde)”, a declarat vedeta de la Antena 1 pentru okmagazine.ro.

Căsnicia ei cu Marian Ionescu funcționează foarte bine și preferă să fie cât mai discreți cu viața lor personală. „Când m-am măritat, i-am zis că nu vreau să mergem în luna de miere pentru că eu îmi doresc o viaţă de miere, nu o lună. Aş crede că a păţit ceva dacă ar veni la mine cu un cadou într-o anumită zi din calendar. Dar da, încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place”, a mai spus Octavia Geamănu.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit civil în urmă cu 7 ani, iar la 5 ani de la cununie au decis să se căsătorească și religios. Cei doi au împreună un băiețel, Andrei, în vârstă de 6 ani.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *