Ultima oră

O familie oferă o recompensă de 10.000 de lei pentru găsirea unui bătrân dispărut într-o pădure din România

Un bătrân a dispărut din data de 2 septembrie, după ce a plecat să culeagă ciuperci din pădurea Vorona, din județul Botoșani. Familia bărbatului oferă o recompensă în valoare de 10.000 de lei pentru cine reușește să îl găsească.

Constantin Marițanu, un bătrân în vârstă de 78 de ani din Botoșani, a plecat pe data de 2 septembrie să culeagă ciuperci din pădurea Vorona, iar de atunci nu s-a mai întors acasă, potrivit stiri.botosani.ro.

Familia bărbatului a anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de lei pentru cine reușește să îl găsească.

Potrivit anunțului făcut de familie, bătrânul are 1,55 metri înălțime, 60 de kilograme, ochi verzi și păr alb. Acesta era îmbrăcat cu un halat maro, o geacă neagră și o pălărie galbenă pe cap.

”Vineri după-masă au anunțat la 112 și de atunci tot îl căutăm. Săteni dimprejur, s-a apelat la pădurari dimprejur, paznicii de vânătoare”, a declarat un localnic.

”Zonele în care s-au desfășurat scotocirile sunt zone cu vegetație deasă, cu teren abrupt, iar până astăzi a plouat continuu. Astăzi s-a oprit ploaia și am reușit să aducem și câinele de căutare salvare”, a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button