Sport

Viitorul Pandurii, la a treia victorie consecutivă cu 1-0 în campionat

Pregătită de Florin Stîngă, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a bifat, în etapa a 7-a a Ligii 2, a treia victorie consecutivă cu scorul de 1-0 în acest sezon.

Victima de sâmbătă a gorjenilor a fost nou-promovata Progresul Spartac, echipă care venea tot după o serie pozitivă în campionat, cu 7 puncte strânse în ultimele trei meciuri.

Viitorul Pandurii, a treia victorie la rând în campionat, a patra în șapte etape
Prima repriză a partidei de la malul Jiului a fost însă una anostă, dar jocul s-a mai animat în partea secundă, când s-a marcat si singurul gol, izbutit de Claudiu Dragu, în minutul 77, cu un șut din unghi, sub transversală.

La finalul partidei, antrenorul Florin Stîngă a declarat că, în pofida seriei pozitive, nu este mulțumit de jocul elevilor săi și este de părere că adversara Progresul Spartac practică cel mai bun fotbal din Liga 2!

”A fost un meci de sacrificiu. Chiar dacă am făcut și foarte multe greșeli, cred că am avut o atitudine bună și am respectat ceea ce trebuia să facem pe fază defensivă și, până la urmă, am reușit să obținem 3 puncte prețioase pentru noi, împotriva unui adversar foarte bun, care, cred că practică cel mai bun fotbal din Liga 2 la ora aceasta! Noi trebuie să producem mult mai mult fotbal, să avem mai mult curaj. Victorii sunt victorii, punctele răman puncte, dar încă nu se vede ceea ce îmi dorest eu. Suferim ca și exeprimare în teren”, a spus Stîngă.

SURSA FOTO ȘI TEXT: liga2.prosport.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button