Ultima oră

O femeie a rămas blocată într-un tub de canalizare.

O femeie de 26 de ani a rămas blocată într-un tub pvc al unei canalizări din localitatea Vetiș, județul Satu Mare, și a fost scoasă după aproximativ două ore de pompieri.

În timpul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 00.30, pompierii din cadrul ISU Satu Mare au intervenit pentru extragerea unei femei în vârstă de 26 de ani, care a căzut și a rămas blocată într-un tub pvc al unei canalizări din localitatea Vetiș.

Forțele militare au identificat femeia, care era conștientă și cooperantă, dar era imposibilitatea de a ieși singură.

S-a intervenit de urgență pentru extragerea acesteia, dar, din cauza tubului îngust, de aproximativ 50 cm, a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiș, care a adus la fața locului un buldoexcavator.

„Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată. După aproximativ 2 ore, intervenția de salvare a luat sfârșit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanței SAJ Satu Mare”, precizează reprezentanții ISU Satu Mare.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, pentru a primi îngrijiri medicale, acuzând dureri la picioare.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *