EvenimentUltima oră

O femeie împreună cu cei doi copii minori a DISPĂRUT de acasă! Tatăl copiilor a alertat Poliția!

La data de 16 iunie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Bolboși au fost sesizați de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Bolboși, cu privire la faptul că în ziua de 15 iunie a.c., concubina sa Negrilă Tatiana de 44 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, împreună cu cei doi copii minori, respectiv Dascălu Alexandru Ionuț de 11 ani și Stănulescu Gabriela Georgiana de 9 ani și nu a mai revenit până în prezent.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că în cursul zilei de ieri, femeia a plecat împreună cu cei doi minori de la locuința din comuna Bolboși și a mers la mânăstirea din aceeași localitate, unde a rămas cazată până în dimineața zilei curente, când au părăsit lăcașul de cult către o destinație necunoscută.

Anterior plecării de la domiciliu, femeia a purtat o discuție cu o vecină și a precizat că intenționează să părăsească domiciliul conjugal, din cauza unor neînțelegeri cu concubinul său.

Numita Negrilă Tatiana are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 metri, greutate cca. 55 kg, ten alb, ochi căprui, păr șaten scurt, faţă ovală.

Semnalmente Stănulescu Gabriela Georgiana: înălţime 1,30 metri, greutate aproximativ 35 kg, ten alb, ochi căprui, păr şaten-lung, faţă ovală.

Semnalmente Dascălu Alexandru: înălţime 1,40 metri, greutate aproximativ 40 kg, ten alb, ochi căprui, păr tuns scurt, faţă ovală.

Polițiștii desfășoară activități în vederea identificării acestora, iar persoanele care pot oferi informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button