Ultima oră

O femeie s-a îndrăgostit de un bărbat pe Facebook și i-a trimis aproape 80.000 de lei

O femeie din Blaj a fost înșelată cu aproape 80.000 de lei, bani pe care i-a trimis într-o perioadă de circa 1 an de zile unui bărbat de care s-a îndrăgostit pe Facebook.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 45 de ani din comuna Lunca Mureșului, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în perioada august 2021 – august 2022, în baza unei relații sentimentale construită pe rețele sociale cu o femeie de 54 de ani din Blaj, ar fi determinat-o să îi transmită diverse sume de bani, invocând probleme medicale, juridice sau de altă natură.

Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 78.800 lei. Bărbatul a fost depistat și reținut de polițiști în momentul în care a ridicat o sumă de bani de la un oficiul poștal.

În cursul zilei de miercuri, 14 septembrie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. Bărbatul riscă închisoarea între 6 luni și 3 ani.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/