Eveniment

O firmă din Târgu Jiu, cu trei salariați, care fabrică sirene, are contracte mari cu statul!

Mehrlicht SRL este o firmă înființată în anul 2011, cu sediul în Târgu Jiu. Administrator este Gheorghe Ungureanu, acesta fiind și unicul asociat. Firma se ocupă cu „fabricarea subansamblurilor electronice (module)”. În anul 2021 a avut o cifră de afaceri de 175.500 de lei și trei angajați. Firma nu o duce rău, chiar daca fabrică sirene de alarmare publică pentru care alte societăți nu se înghesuie.

În anul 2019, firma gorjeană a încheiat un contract, în valoare de 1.350.000 de lei, fără TVA, cu Poliția Locală a Sectorului 1 din București, pentru achiziția unui număr de 30 de sirene electronice de 1200 wați și montarea acestora. Nu este singurul contract avantajos prins de firma din municipiu.

Pe 31 octombrie 2022, Primăria Constanța publica achiziția pentru cumpărarea cofretelor inteligente pentru sirenele electrice. Obiectul contractului îl reprezenta achiziția a 23 de „ Cofrete inteligente pentru sirenele electrice”, valoarea estimată fiind de 174.800 de lei, fără TVA. „Scopul achiziției este acela de a asigura activitatea de înștiințare și avertizare, prealarmare și alarmare în situații de urgență pentru municipiul Constanța și în conformitate cu prevederile Legii nr. 481/2004 privind protecţia civilă, republicată şi a Ordinului nr. 1259/10.04.2006, pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi asigurarea activităţii de înştiinţare, avertizare, prealarmare şi alarmare în situaţii de urgență, asigurând automatizarea comenzilor locale si de la distanță, interconectarea in sistemul integrat național de înștiințare și avertizare-alarmare, monitorizarea în timp real a stării sirenei, eliminarea dependenței de factorul uman care trebuie să achțiziționeze sirena local”, se arăta în document.

Firma care câștiga licitația este chiar societatea din Târgu Jiu care semnează astfel pentru 208.012 lei, cu TVA (42.186 euro) cu instituția publică respectivă.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *