Monden

O FRUMOASĂ blondă din Gorj, NAȘA de cununie a lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu, apariție spectaculoasă la nuntă!

Frumoasa blondă, originară din Gorj, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt părinții spirituali ai Gabrielei Prisăcariu și Dani Oțil. Mirii au atras atenția total, însă nici prezența nașilor nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit soț și soție, iar alături la cel mai important moment din viața lor au fost nașii de cununie, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Celebrul model și prezentatorul Tv și-au spus „Da” într-un cadru de poveste. Gabriela și Dani Oțil au decis că este momentul ca drumul vieții să fie străbătut împreună, de-acum înainte, și să ofere copilului lor o familie unită.

Părinții spirituali au petrecut până târziu alături de finii lor și s-au distrat de minune. Ținutele celor doi s-au întrecut în strălucire cu ale invitaților. „Mama Natură” a îmbrăcat un costum albastru electrizant, cu umeri supradimensionați, a încălțat o pereche de tocuri galbene și a adoptat un look lejer în zona capului.

Roxana Ionescu (Roxana Vidaicu) a devenit cunoscută în România la începutul anilor 2000, când a apărut la numeroase emisiuni de succes, sub denumirea ”Mama Natură”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button