Ultima oră

O gravidă în 39 de săptămâni a fost lăsată să aștepte 11 ore în rezervă până când fătul a murit

Familia unei femei însărcinată în 39 de săptămâni acuză medicii de la Spitalul Buftea de malpraxis, după ce bebelușul lor a murit înainte să se nască.

Femeia a ajuns la maternitate, dar a fost ținută într-o rezervă toată ziua până când medicii au decis să îi facă un set de analize, asta deși la internare au catalogat cazul său drept o urgență majoră, susține avocatul familiei, Adrian Cuculis.

„Acuzații de malpraxis la Spitalul Buftea. Gravidă în 39 de săptămâni, diagnosticată cu urgență la naștere, internată și lăsată în rezervă până când fătul a murit în pântec. Deși se internase dimineața la ora 8:00 și medicul declarase că este o urgență, femeia a așteptat până seara la ora 19:00 pentru a fi refăcută o testare a funcțiilor vitale ale fătului, moment la care s-a constatat că decedase. De menționat este și faptul că, la internare, fătul era în viață. S-a depus plângere penală și ancheta este deja și la DSP”, a anunțat avocatul Cuculis, președinte al Asociației de Protecție a Pacientilor C.A.R.L.A.

Acesta mai spune că familia a mai trecut printr-o dramă asemănătoare în trecut, când a mai pierdut un copil în același mod.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/