Politică

O nouă zi, un nou nume pentru Primăria Târgu Jiu a celor de la AUR!

AUR Gorj pare o organizație care plutește în derivă și schimbă posibilii candidați pentru Primăria Târgu Jiu mai repede decât se aștepta oricine. Alexandru Hortopan, Marian Ciofîcă, Laurențiu Ciurel și Gabriel Coica sunt doar câteva dintre numele ce au fost vehiculate și chiar acceptate de liderii organizației pentru bătălia electorală din anul 2024. Acum, cea care conduce organizația județeană, Ionelia Priescu, anunță cu nonșalanță că nu are un candidat pentru aceste alegeri și se va decide asupra unuia, abia după interviurile care vor avea loc la jumătatea lunii februarie.

„Aici, în Târgu Jiu, am o problemă! În momentul ăsta, am o problemă că nu am un candidat. O să ieșim cu un candidat după interviurile care vor avea loc în a doua jumătate la lunii februarie, sperăm să putem să înaintăm acest nume”, a spus Priescu.

Ar putea candida chiar ea la Primăria Târgu Jiu

În cazul în care nimeni nu va trece de aceste interviuri, atunci, Ionelia Priescu, anunță că își va asuma chiar ea intrarea în această competiție electorală. „Dacă se va ajunge în situația în care nu o să găsesc un candidat pentru Târgu Jiu, care să treacă de toate acele etape, sunt nevoită să-mi asum candidatura”, a spus coordonatorul organizației județene a celor de la AUR, Ionelia Priescu.

Cei de la AUR nu au anunțat cine se va ocupa de interviurile respective, însă pot să se orienteze către firma care a făcut selecția CE Oltenia, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *