Actualitate

O societate privată va realiza colectarea separată a deșeurilor menajere de la Padeș

Serviciul de colectare separată a deșeurilor menajere și a deșeurilor similare din activități comerciale din industrie și instituții, inclusiv fracțiile colectate separat va fi delegat unei companii private.

Bugetul pentru asigurarea serviciilor de colectare a gunoiului menajer în comuna din partea de vest a județului Gorj este de aproape un milion de lei pentru următorii 2 ani.

Activitatea generală cu caracter permanent ce urmează a fi prestată de către delegatar/prestator pe parcursul perioadei de derulare a contractului, conform art. 2 alin. (3) lit. a) din Legea nr. 101 / 2006 (r) – Legea serviciului de salubrizare a localităților constă în: a) colectarea separată şi transportul separat al deşeurilor menajere şi al deşeurilor similare provenind din activităţi comerciale din industrie şi instituţii, inclusiv fracţii colectate separat. Valoarea totala estimata a contractului de servicii pentru perioada de derulare de 24 luni este de 957.176,64 lei fără TVA, pentru un tarif de 39.882,36lei fără TVA / lună.”, conform Primăriei din Padeș.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *