Actualitate

Ce spune primarul Târgu-Jiului despre reînființarea Clubului Pandurii

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, consideră că cei care au condus, în trecut, Clubul Pandurii Lignitul “nu au ce căuta să mai coordoneze vreodată vreo activitate sportivă”.

Liberalii din municipiu au prins în programul electoral reînființarea clubului de fotbal Pandurii. Primarul PSD al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, acuză că “defunctul club” a fost “vandalizat și furat la maximum de cei care l-au condus în trecut”.

Edilul consideră că cei care au condus, în trecut, Clubul Pandurii Lignitul “nu au ce căuta să mai coordoneze vreodată vreo activitate sportivă”.

“Știu că defunctul club a fost vandalizat și furat la maximum de cei care l-au condus în trecut.(…) Am văzut pe unii care încearcă să învie acest brand. Și eu mi-aș fi dorit acest lucru, în 2017, numai că, atunci când am devenit primar, deja clubul era în insolvență și se îndrepta spre faliment. Pe de altă parte, niciodată în entitatea pe care o coordonăm și o finanțăm, și aici mă refer la Clubul Sportiv Municipal, nu vor exista personaje din trecutul negru al Clubului Pandurii, și aici mă refer la conducători, nu la sportivi. Cei care au condus destinele acelui club nu au ce căuta să mai coordoneze vreodată vreo activitate sportivă”, spune Marcel Romanescu. În ultimele zile, a apărut o dispută pe tema mărcii Pandurii. ”Din acest an, vom avea o echipă de fotbal care se va înscrie în Liga a IV a”, a precizat Marcel Romanescu. În acest moment, se discută despre faptul că ar exista două mărci și embleme ale clubului Pandurii: una cu anul 1962, alta cu anul 1963. Lichidatorul judiciar al clubului urmează să scoată la vânzare marca și emblema cu anul 1962. “ Vom vedea ce vom face. Este o decizie pe care o vom lua împreună cu oamenii de specialitate și reprezentanții CSM”, a adăugat edilul Târgu-Jiului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *